Våre tjenester

Prime Cargo er et internasjonalt spedisjons selskap.

Fra vårt hovedkontor på Gardermoen kan vi bistå små og store bedrifter med internasjonal import og eksport av varer samt terminaltjenester, lagerhotell og 3PL. Vi er opptatt av å levere høy kvalitet og yte god service – og løse dine logistikkutfordringer til rett tid og kostnad.

I tillegg til over 200 lokalt ansatte har vi et internasjonalt support team med ansatte fra Danmark, Russland, Spania og så klart Norge.

It’s always prime time!

Vi har kort responstid og dedikert personell.

Tjenester:

Veitransport Norge

Prime Cargo har i en årrekke vært en av de store transportaktørene langs norskekysten. vi har kort responstid, uansett hvor i landet behovet befinner seg.

Flyfrakt

Har du leveranser av høy verdi som haster å få levert, så kan Prime Cargo hjelpe deg med å organisere flyfrakt for dine varer.

Sjøfrakt

Hvis du er ute etter en billig, trygg og pålitelig måte å frakte varene dine kan sjøfrakt være tingen for deg.

Internasjonal Togtransport

Prime Cargo tilbyr i dag frakt med tog fra Kina til Tyskland, hvor vi sørger for opphenting og videre utkjøring til ønsket destinasjon.

Fortolling

Prime Cargo AS tilbyr alle typer fortollingstjenester. Med effektive IT systemer og kompetente medarbeidere utfører vi din fortolling raskt og presist.

Lager og terminal

Vi tilbyr rene terminaltjenester med omlasting og effektiv distribusjon, lagerhotell og lagerdrift for kunder med import, fortolling, varemottak, lagring, tollagerdrift og distribusjon.

3PL og terminal

Prime Cargo drifter i dag 2 lagerlokasjoner i Vestby med 3PL, lagerhotel og terminal. Her har vi også en effektiv omlastingsterminal og kan tilby terminaltjenester og distribusjon til hele Norge

E-booking & sporing

Webportalen til Prime Cargo er svært enkel i bruk, muliggjør full track & trace og fungerer som en dokumentportal med full oversikt over samtlige bestillinger og bevegelser

Logistikk for nettbutikker

Prime Cargo AS løser effektiv all logistikk for nettbutikker – store som små. Trenger du bistand med inngående forsendelser, fortolling, varemottak, lagring, ordrehåndtering og distribusjon – vi har kostnadseffektive for din nettbutikk.