SRG Konsern Personvernerklæring

Din personlige informasjon tilhører deg. Du deler informasjonen din med SRG sine selskaper fordi du ønsker å bestille en tjeneste. Men vi vil at du skal vite hvorfor vi trenger dine personlige opplysninger og hvordan vi behandler dem.

1. Data

SRG Konsern bruker bare informasjonen du gir oss. Dette kan være når du bestiller et produkt eller en tjeneste.

Vi bruker følgende informasjon:

 • Navn og adresse på avsender og mottaker
 • Telefonnummer
 • Betalingsadresse
 • E-mailadresse
 • Betalingsinformasjon
 • IP-adresse

Som du sikkert forstår, må vi bruke adressedata slik at vi kan utføre ditt oppdrag til din fulle tilfredshet.

2. Sikkerhet

Vi beskytter informasjonen du gir oss med den mest avanserte teknologien, så ingen har uautorisert tilgang til dem. Skulle det være nødvendig å dele informasjonen med tredjepart, krever vi at selskapet behandler dine opplysninger så trygt som vi gjør, og med det formål det er ment.

3. Lagringsperiode

Vi lagrer personlig informasjon så lenge som nødvendig for å behandle bestillingen din, og vi lagrer dem til eget bruk i maksimalt tre år. Deretter vil personlig informasjon bli slettet, med mindre vi er pålagt å holde dem lenger av juridiske årsaker. For eksempel krever loven at vi lagrer regnskapsinformasjon i 5 år.

4. Formål

Vi bruker dataene du gir oss til forskjellige formål:

For å utføre ordren: Vi vil selvfølgelig bruke informasjonen for å utføre din ordre. I noen tilfeller kan vi også dele data med selskaper vi samarbeider med, også kalt tredjeparter, for å utføre din ordre. (Tredjeparter vil være andre transportører eller speditører og vi utleverer kun den informasjonen de behøver for å utføre oppdraget.)

Reklame: Vi forstår at du gjerne vil vite alt om det vi driver det. Hvis du gir tillatelse, kan du motta relevant informasjon om dette via e-post eller på sosiale medier.

Ønsker du ikke lenger å motta nyhetsbrev? Du kan alltid avregistrere via linken i nyhetsbrev / SMS.

Spørsmål: Du kan også ha spørsmål. For eksempel om bestillingen din. Du kan kontakte oss via e-post, våre innloggingsløsninger eller via et kontaktskjema. Her blir du bedt om visse opplysninger. Du kan selvfølgelig velge hvilken informasjon du sender til oss. Denne informasjonen lagres bare så lenge som nødvendig for å svare på spørsmålet ditt. Vi vil gjerne hjelpe deg på best mulig måte.

5. Tredjepart

I noen tilfeller kan vi dele data med selskaper vi samarbeider med, også kalt tredjeparter, for å behandle bestillingen din.

5. 1 Leverandør av navigasjons- / kortprogramvare som Google Maps kan lagre og behandle (posisjon) data. Det er også mulig at data brukes direkte av Google eller Apple. Dette er utenfor vår kontroll, se personvernpolitikken til disse selskapene.

5.2 Hvis du oppretter en konto hos oss, vil vi bare gi data relatert til brukernavnet ditt til tredjeparter dersom det er nødvendig for å utføre oppdraget, eller om vi er underlagt å gjøre dette av juridiske årsaker. For eksempel kan det være om det er svindel eller misbruk av nettsted eller innloggingsløsninger. I slike tilfeller vil personopplysninger kun kommuniseres til relevante myndigheter.

5.3 Vi vil være sikre på at du kan bruke vår nettside på best mulig måte og så personlig som mulig. Derfor kan vi bruke statistikktjenester som Google Analytics for å se hvordan du bruker nettstedet vårt. Vi har også sikkerhetsavtaler med de selskapene som behandler våre data på noe nivå.

6. Cookies(informasjonskapsler)

Vi bruker informasjonskapsler, og vi gjør dette for å sikre at nettstedet vårt fungerer optimalt. Informasjonskapslene kan slettes i nettleseren din om du ønsker det. Du kan også blokkere eller angi innstillinger for hvordan du vil behandle informasjonskapsler (https://support.microsoft.com/nb-no/help/17442/windows-internet-explorer-delete-manage-cookies .

7. Tredjeparts nettsteder

Vår nettside kan inneholde lenker til andre nettsteder. Vi har ingen innflytelse på disse nettstedene og kan ikke garantere at selskapene behandler data så trygt som vi gjør. Vi anbefaler at du først leser deres personvernregler før du bruker dem.

8. Endring av personvernreglene

For å best mulig informere deg om bruken av personopplysninger, oppdaterer vi av og til denne personvernpolitikken. Vi anbefaler derfor at du regelmessig leser den.

9. Se, endre, slette data eller andre spørsmål?

Du kan sende en forespørsel om å vise, redigere, slette eller overføre din personlige data. For eksempel kan du sjekke om dataene dine er riktige. Vil du vite hvilken informasjon du har tillatt oss å bruke, eller vil du begrense bruken? Du kan også be om det. Hvis du har spørsmål om personvernreglene, vennligst kontakt vår datahåndteringsansvarlig ved å sende en e-post til post@sr-group.no eller ved brev til:

SR Group AS Konsern
P.b. 72
N4098 Tananger

10. Klager?

Vi vil gjerne hjelpe deg hvis du har klager om hvordan vi behandler personlig informasjon. Du kan også klage til Datatilsynet (www.datatilsynet.no) som overvåker behandlingen av personopplysninger i Norge.

11. Behandlingsansvarlige

Konsernsjef
Bjørn Røstad, Bjorn.rostad@sr-group.no

Personvernansvarlig
Roy Kristensen, roy.kristensen@sr-group.no

Personvernerklæringen omfatter de følgende selskapene som inngår i SRG Holding konsern:

 • SR Group AS, Org. Nr. 971 201 495
 • Prime Cargo AS, Org. Nr. 886 757 972
 • Alta Logistics AS, Org. Nr. 994 632 140
 • Gesi Shipping AS, Org. Nr. 992 839 686
 • Bergen Kran & Cargo AS, Org. Nr. 996 386 031
 • Mongstad Terminalen AS, Org. Nr. 943 165 971
 • Total Transport Bergen AS, Org. Nr. 984 943 881