Lynraskt, presist og fleksibelt

Prime Cargo er kanskje landets mest fleksible logistikkpartner. Fra lageret i Vestby håndterer vi svært forskjellige kunder. Vi har logistikken for landets største nettapotek, en drikkevareimportør, dekkleverandør, skokjede og klesprodusent. Prime Cargo tilbyr skreddersydd lagring, returhåndtering, en topp moderne AutoStore-løsning og egne klimasoner.

44 000 sikre kvadratmeter

Lageret i Vestby holder åpent fra fem om morgenen til ti om kvelden og er godt organisert for effektiv lasting og lossing. Lageret har ekstra sikre murer, klimasoner, kameraovervåking og streng personalkontroll.

Enkel integrasjon

Prime Cargo har markedets beste lagerstyringssystem, Astro WMS, som byr på enkel integrasjon mot en hvilken som helst nettbutikk og ERP-løsning.

Toll og spedisjon

Prime Cargo organiserer alle former for godstransport. Vi sørger for både forsendelse og mottagelse, og vi ekspederer, fortoller, lagrer, omlaster og videresender gods. Prime Cargo sørger også for kontroll og tilsyn med all dokumentasjon tilknyttet oppdraget.

Arve Gøperød

Kan du ikke bare ringe?

I Prime Cargo møtes du av personlig service og høy kompetanse. Kan du ikke bare ringe? 982 45 201. Vi finner alltid en løsning.