Om oss

Prime Cargo er et internasjonalt spedisjonsselskap med hovedkontor på Gardermoen og terminal/lager i Vestby.

Selskapet ble etablert i 2004 og er en del av SR Group AS (etablert i 1974) som har hovedkontor i Tananger utenfor Stavanger og avdelinger over hele landet.

Prime Cargo har 40 dedikerte ansatte som jobber med å bistå små og store bedrifter med import og eksport av varer samt terminaltjenester, lagerhotell og 3PL.

Vi er opptatt av å levere høy kvalitet og yte god service – og løse dine logistikkutfordringer til rett tid og kostnad.

Vi har et stort nettverk av dyktige samarbeidspartnere over hele verden og du finner Prime Cargo sitt fotavtrykk på alle kontinenter og i de aller fleste land på kloden.

Prime Cargo har et avdelingskontor i København og i Kolding egne kontorer i Hong Kong, Shanghai, Beijing, Qingdao, Xiamen, Shenzhen og Ningbo – videre i Polen og i Vietnam.

Nettverket på Prime Cargo er ikke bare et nettverk av samarbeidspartnere, men også et personlig nettverk.

Våre ansatte over hele verden, og flere av våre agenter kjenner hverandre tilbake fra den tiden Prime Cargo ble etablert, og noen, enda lenger tilbake.
Derfor er vårt nettverk er mye mer enn bare et profesjonelt forhold.

Prime Cargo Kina

Prime Cargo har har en lang historie i midtens rike.

Første kontoret ble åpent i Shanghai i 1998, for å sikre god service for kunder i Europa. Siden den gang har vi bare vokst og har i dag 7 kontorer rundt om i Kina. Hovedkontoret er fortsatt i Shanghai, men i dag er vi også på plass i Beijing/Tianjin, Qingdao, Ningbo, Xiamen, Shenzhen og Hong Kong.

I tillegg til over 200 lokalt ansatte har vi et internasjonalt support team med ansatte fra Danmark, Russland, Spania og så klart Norge.

Vår visjon er «Best på kvalitet og service» – våre verdier: Hjelpsom – Ærlig – Stolt!

It’s always prime time!

Vi har umiddelbar responstid og dedikert personell 24 timer i døgnet, 365 dager i året.