fbpx

21.04.2020

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email

Trenger du lagerplass?
Vi har ledig palleplasser på standard europaller
Lagerhåndtering er noe man ønsker skal være fleksibelt og tilpasset bedriftens behov – både med tanke på kortsiktig og langsiktig behov.
Vi har ledig palleplasser på standard europaller. Prime Cargo kan være et godt alternativ til dem som har behov for bufferlager på helpaller, da med tanke på paller inn og paller ut.

Vi har lang erfaring, jobber effektivt og har gode løsninger på lager og logistikk.
Et praktbygg på 44 000 kvm som Prime Cargo AS overtok i november 2018 er grunnlaget for vår 3PL og terminalvirksomhet. Et bygg nøye tilpasset 3PL og lagerdrift – for alle typer kunder. Her kan vi håndtere alle typer logistikk, fra E-commerce til større grossister og industribedrifter.

Sammen med en effektiv omlastingsterminal som kan tilby terminaltjenester og distribusjon til hele Norge for transportører og andre som passerer Vestby, er praktbygget et logistikksentrum ved Norges port.
Lageret ligger sentralt plassert i forhold til containerhavnene i Oslo, Larvik og i Moss – like ved E6 mellom Moss og Oslo.

Ta kontakt med oss for mer informasjon
Vegard Kristiansen
Mobil: +47 915 57 049
E-post: vegard@primecargo.no

 

Flere saker

Covid19 status 24 januar 2021

Prime Cargo`s lager er lokalisert i Vestby. En av de kommunene som nå er stengt ned. Det opprettholdes normal drift for våre

Årsak til økte priser fra fjerne østen

Se artikkel i DN idag vedr containerkrise og priser på frakt fra fjerne østen. https://www.dn.no/utenriks/kina/shipping/sor-korea/containerkrise-og-historisk-hoye-shippingrater-kan-gi-prishopp/2-1-9